Doming Stickers


  • thumb
  • thumb
 

3D Doming stickers

Stickers, maar met een luxe uitstraling

U heeft ze vast wle eerder gezien, 3d stickers of te wel doming stickers. Doming stickers worden voorzien van een transparante harslaag waardoor er een mooi 3D effect ontstaat. Doming stickers worden regelmatig gebruikt als naammerk en ziet u vaak terug op laptops en pc's, kantoorartiekelen, huishoudelijke apparatuur en veel meer.

Heeft u al een ontwerp of wilt u dat wij de doming stickers voor u ontwerpen, het is allemaal mogelijk! De Doming stickers zijn voorzien van een gegoten laag Epoxyhars dit geeft de stickers een zeer exclusieve en opvallende 3D uitstraling.


Werkwijze

Uiteraard bespreken wij eerst met u de ideeën die u zelf heeft over het ontwerp van de doming sticker. Hierna gaan onze grafische ontwerpers aan de slag en maken wij uw 3d doming sticker ontwerp. Pas wanneer u 100% tevreden bent zullen wij overgaan tot het drukken en harsen van uw doming sticker. Heeft u zelf al een ontwerp en wilt u hiervan een doming sticker laten maken, stuur ons dit ontwerp zodat wij u een scherpe prijsopgave kunnen sturen.

Totaalpakketten

Geïnteresseerd in onze totaalpakketten? Wij helpen u graag aan:

uw logo en/of huisstijl
een website
visitekaartjes
briefpapier, brochures
Flyers en posters
en overige benodigdheden...