Roll up banners


Roll up banners

Zorg dat u gezien wordt!


Alles in minder dan 30 seconden! U heeft een goed product, laat het dan ook zien.

roll up banner

Zillion Productions ontwikkeld hoge kwaliteit Rollup Banners die ideaal te gebruik zijn voor b.v.:

  • Beurzen
  • Evenementen
  • Presentaties
  • Exposities
  • en iedere andere gelegenheid waar u wilt opvallen met uw producten!

Deze ultra lichte Roll up Banners zitten in een cassette en rolt u binnen 30 seconden uit tot:

  • 80x200cm
  • 100x200cm
  • 150x200cm

De comfortabele luxe draagtas maakt dat de Roll up Banner gemakkelijk is mee te nemen waar dan ook zonder dat u bang hoeft te zijn deze te beschadigen. Bovendien wordt alles gedrukt op duurzaam materiaal.

rollup-banner-carry-case-bag.jpg

Wij leveren natuurlijk ook grotere banners, spandoeken en aluminium frames. Neem hiervoor contact met ons op over de mogelijkheden.

Werkwijze

Wij ontwerpen posters in alle vormen en maten en begeleiden het gehele proces vanaf het moment dat wij de opdracht starten tot het moment dat het bij u zal worden afgeleverd. Ook met de drukker heeft u niets te maken, wij regelen alles voor u. Het enige waar u over hoeft na te denken is de boodschap die u wilt uitdragen.

Als u eigen foto's wilt gebruiken of liever op zoek bent naar specifieke (op maat gemaakte) foto's dan kunnen wij u een passend voorstel doen. Ook illustraties en andere graphics behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Wat u krijgt...

U krijgt natuurlijk de High Resolution PDF bestanden voor uw eigen administratie. Vanwege onze afspraken met diverse drukkers, kunnen wij de Roll up banners voor u laten drukken tegen zeer scherpe prijzen. Mocht u toch beslissen niet via ons te laten drukken, dan kunt u deze bestanden naar een drukker van uw keuze sturen zodat zij de Roll up banners kunnen drukken.

rollup-banner-closed.jpg

Totaalpakketten

Geïnteresseerd in onze totaalpakketten? Wij helpen u graag aan:

Spandoeken, Sponsor Walls en aluminium frames
Posters en flyers

 

Nieuwsbrief

Roll up banners