Animaties en Presentaties


  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
 

MultiMedia

Zeg het in beeld en geluid

Een goede presentatie is belangrijk om uzelf en uw product of dienst goed te kunnen verkopen. Het is belangrijk dat u zich hierbij onderscheid van uw concurrenten.


Animaties 

Stop het gebruik van saaie presentaties! Vanaf nu kunnen saaie presentaties worden omgetoverd tot krachtige sales presentaties. Vang de aandacht van uw publiek door gebruik te maken van Flash Animaties, muziek, voice overs en u bent klaar om uzelf, uw dienst of product direct te verkopen! Flash animaties doen het ook perfect op beurzen en tijdens andere gelegenheden!

Flash Animaties helpen uw publiek duidelijk uw ideeën voor ogen te krijgen en ze zullen het niet vergeten wanneer u klaar bent!

Zie het! Hoor het! Ervaar het!

Zillion Productions heeft diverse bedrijven geholpen presentaties te verbeteren en te innoveren door onder andere het gebruik van Flash Animaties maar ook met concepten zoals het 'Think out of the Box' concept of door krachtige presentatie tips te geven!


 

Powerpoint presentaties 

Heeft u een Powerpoint presentatie waarvan u graag wilt dat die er strakker en professioneler uit moet komen te zien? Stuur hem naar ons toe en bespreek de mogelijkheden. Wij zetten ons in om uw presentatie nog krachtiger over te laten komen. U zorgt voor de inhoud, wij zorgen voor de uitstraling!

Audio Video producties 

Laat niets aan verbeelding over, maar zorg dat uw boodschap duidelijk en helder overkomt. Met ervaren collega's zoals cameramensen, regisseurs, editors en alles wat bij een video productie komt kijken leveren wij hoogstaande kwaliteit video producties. Met een auto cue, een chroma key (green screen) of juist niet, het is allemaal mogelijk en in HD kwaliteit! Lees meer over audio video producties...

 

e-Cards en Screensavers

Zillion Productions denkt met u mee over de inhoud en zorgt tevens voor de uitvoer van uw persoonlijke e-Card. e-Cards met persoonlijke boodschappen, database gekoppeld (i.v.m. e-mailadressen, statistieken, etc.) doorstuur functies, muziek, animaties, u kunt het zo gek niet bedenken, wij maken het voor u! Wij bieden zelfs hosting aan zodat uw eCard optimaal werkt en gezien wordt. En als we het dan toch hebben over e-Cards, ook screensavers zijn een zeer populair product! Deze kunt u ter beschikking stellen als download, via USB sticks of op een andere originele wijze.

Voorbeelden:

e-card 1
e-card 2
e-card 3
e-card 4
Download de screensaver