Audio Video producties


Audio Video producties

Een krachtige boodschap in beeld en geluid!

Laat niets aan verbeelding over, maar zorg dat uw boodschap duidelijk en helder overkomt. Betaalbare video producties in HD kwaliteit. Of het nu gaat om muziek video's, presentaties of bedrijfsvideo's, wij helpen u graag van script tot eindresultaat. 

Audio producties

Een CD opnemen, voice over inspreken / in laten spreken of een radio commercial nodig? Wij helpen u graag bij de productie! Neem contact met ons op over de mogelijkheden...

 

Werkwijze

Allereerst willen wij graag weten wat het uiteindelijke doel is van de video. De vereisten voor een video die op televisie komt zijn hoger dan video's die bedoeld zijn voor op uw website. Hoewel kwaliteit in beide gevallen hoog op de lijst staat, zijn er duidelijke verschillen die invloed hebben op het hele project.

Op basis van een script welke door u of door ons gemaakt wordt, zullen we bepalen wat de benodigdheden zijn om het script te kunnen realiseren en een begroting maken. Nadat u akkoord bent met het script zullen we beginnen met de productie. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Uiteraard zullen wij regelmatig terugkoppeling geven van de voortgangen.

 

 

 

Opname mogelijkheden

- opnames op locatie
- opnames in onze studio
  

Studio is voorzien van o.a.

- auto cue
- chroma key (green screen)
- wit / zwart achtergrond
- licht
- geluid
- rookmachine

 

Audio studio's

- professionele audio studio
- mobiele audio studio voor opnames op locatie 

 

  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb