PixStream


PixStream-logo.png

Professionele foto's 'real-time' online!

Of het nu gaat om een feest, een event of een beurs, als er professionele foto's gemaakt worden wil je ze eigenlijk toch meteen kunnen (laten) zien!

Professionele foto's die real-time voorzien worden van jouw branding (logo of andere vormgeving) en direct te zien zijn via PixStream of op Facebook. Dus nog meer 'Likes', 'Tags', en 'Shares' op jouw tijdlijn en die van anderen!

 

 

Zo werkt PixStream 

Onze PixStream fotograaf (of PixStream fototeam) maakt mooie foto's tijdens je feest of event...

Zillion Productions PixStream

 

 

 

... deze worden direct via jouw Wifi verbinding* geupload naar onze server voor real-time verwerking!

* je moet er zelf voor zorgen dat we toegang hebben tot een goede Wifi verbinding. Heb je geen Wifi, geen probleem, we kunnen de foto's ook handmatig overzetten naar onze locale server. Dit zal dan niet 'real-time' zijn.

Zillion Productions PixStream

 

 

 

 

Je foto's worden op onze PixStream server voorzien van jouw branding of andere leuke vormgeving, zoals een logo, frame etc.,

zillion Productions PixStream

Daarna zijn ze direct beschikbaar. Je kunt ze b.v. tijdens je event via PixStream LiveShow tonen, beschikbaar stellen op Facebook, Dropbox of andere media zodat mensen kunnen 'Liken', 'raggen' en Sharen' op hun tijdlijn!

PixStream LiveShow
Met de PixStream Slideshow toon je 'real-time' alle foto's als slideshow op je website en dus ook op monitoren en schermen op je event. 

Vergroot je netwerk op Facebook
Vergroot je netwerk door je foto's direct in een album op jouw Facebook te delen. Mensen zullen je Facebook pagina 'Liken', zichzelf 'taggen' en de foto's 'Delen'. Je foto's en 'branding' zullen te zien zijn op al hun tijdlijnen.  

Meer geregistreerde gebruikers op je website
Door de PixStream LiveShow alleen zichtbaar te maken voor geregistreerde gebruikers, kun je registratie verplicht maken.

zillion Productions PixStream